Mali: Privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo

Izvor: RTS, 13.Okt.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo privrede, a da će grad Beograd prihvatiti svaku odluku "samo da se taj proces što pre okonča".
"Mislim da treba da pitate Ministarstvo privrede oko toga kakav je proces privatizacije BIP-a i kakav je tajming u ovom trenutku. Šta god da je, grad će prihvatiti samo da se taj proces što pre okonča", rekao je Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mali novinarima prilikom obilaska Doma zdravlja Zvezdara, prenosi Tanjug.

Prema njegovim rečima, za Beograd je veoma važno da se ta privatizacija što pre okonča, s obzirom na to da se radi o jednom lepom delu grada, koji umesto fabrike može da ima poslovno-stambeni kompleks.
Mali je naglasio da grad Beograd nema nikakvu formalnu vezu sa privatizacijom BIP-a.
"Očekujemo odluku Agencije za privatizaciju ili Ministarstva privrede. Svejedno je ko će tu odluku napraviti i na koji način će se taj proces okončati", rekao je Mali.
Gradonačelnik Beograda je dodao i da bi želeo da se taj proces okonča što pre kako bi imali "jasnu situaciju i znali na koji način taj deo grada može da se razvija".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo privrede

Izvor: RTS, 13.Okt.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo privrede, a da će grad Beograd prihvatiti svaku odluku "samo da se taj proces što pre okonča". . "Mislim da treba da pitate Ministarstvo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.