Lončar: Prelomni trenutak za zdravstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Prelomni trenutak za zdravstvo

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je večeras da ne sme da se ponovi tragičan događaj kakav je smrt dečaka u Loznici.

On je u Upitniku za RTS kazao da nije kraj smenama nakon što su smenjeni direktori 11 bolnica i da je ovo prelomni trenutak za zdravstvo.

Lončar je naveo da "svi moraju da se odluče da li hoće da spreče dešavanja poput onih u Loznici ili da ih prebace na polje politike".

On je takođe dodao da u Loznici "nisu ispoštovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osnovne procedure" i da je to tragična opomena koja je ubrzala promene.

Govoreći o korupciji, Lončar je naveo da je plan države odsustvo bilo kakve tolerancije prema toj pojavi, pa tako i u zdravstvu.

On je dodao da ne sme da bude tajnosti, ni u vezi toga šta je kupljeno od materijala, kao ni od koga ni koliko.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Slučaj iz Loznice se ne sme ponoviti

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Beograd -- Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da ne sme da se ponovi tragičan događaj kakav je smrt dečaka u Loznici...On je u Upitniku za RTS kazao da nije kraj smenama nakon što su smenjeni direktori 11 bolnica i da je ovo prelomni trenutak za zdravstvo...Lončar je naveo da "svi...

Nastavak na B92...

Lončar: Biće još smena

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da ne sme da se ponovi tragičan događaj kakav je smrt dečaka u Loznici...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..On je u Upitniku za RTS kazao da nije kraj smenama nakon što su smenjeni direktori 11 bolnica i da je ovo prelomni trenutak za zdravstvo...Lončar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.