Lidl u Hrvatskoj deli kola i veće plate

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl u Hrvatskoj deli kola i veće plate

Trgovinski lanac Lidl u hrvatskoj uručio je diplome kao i nove ugovore o radu koji uključuju veće plate i službene automobile svojim upravnicima prodavnica.

Ovo je nastavak posebnog Lidlovog projekta individualnog razvoja svih koji vode Lidlove prodavnice kojih širom Hrvatske ima više od 80, a svrha mu je da osnaži njihove stručne kompetencije.

Svi voditelji pristupili tzv. Razvojnom danu, gde se procenjivao njihov potencijal za preuzimanjem većeg spektra odgovornosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a čak 84 odsto upravnika uspešno je savladalo izazove.

Nakon Razvojnog dana, svi voditelji trgovina dobili su individualni razvojni plan, koji se sastoji od različitih stručnih treninga i seminara usmerenih na razvoj ličnih i profesionalnih kompetencija, te su odmah krenuli sa svojim razvojem.

“Čak 84 odsto naših upravnika prodavnica pokazalo je da su spremnost da preuzmu punu odgovornost za svoju trgovinu i poslovanje, razvoj svog tima, odabir novih članova tima i prepoznavanje potencijala. Izuzetno smo zadovoljni što su naši regionalni voditelji prodaje odlično podržali svoje saradnike u njihovom razvoju, što je rezultiralo izrazito visokim procentom voditelja koji su već sada spremni preuzeti odgovorniju poziciju”, izjavila je Romina Ivančić iz projekta Razvoj potencijala.

Voditelji trgovina koji su savladali Razvojni dan kažu da je sve prošlo prijatno te da je reč o vrlo vrednom iskustvu koje im je dokazalo koliko toga već sada mogu postići. Mogućnost dodatnog usavršavanja i edukovanja voditeljima predstavlja veliku motivaciju i podsticaj za još veći doprinos uspehu Lidla.. Ističu kako je ovaj projekat i njegovi rezultati dokaz da se zaista isplati ulagati u ljude.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.