Leš majke dve godine držao u stanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leš majke dve godine držao u stanu

Jedan pedesetogodišnji muškarac iz nemačkog grada Gronau, koji se sada nalazi na psihijatriji, držao je dve godine u stanu leš preminule majke, piše tabliod "Bild", navodeći da ispred vrata stana gde je stajao otirač sa "dobrodošli" , ništa nije ukazivalo na horor-priču.

"Kada smo pitali za Rozvitu (majku) on (sin) je uvek govorio da joj je loše i da ne želi posetu...",rekla je danas jedna komšinica ovom tabloidu o sinu, koji je tvrdoglavo odbijao svaku posetu komšija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečenicom da "ni oni, kada bi bili u stanju njegove majke, ne bi želeli posetu".

"Rozvita je bila srdačna žena...", rekla je komšinica, ali i o sinu, za koji je policija kaže da je izgledao kao rasterećen, kada je otkriven leš, poznanici, takođe, govore kao o ljubaznom čoveku.

"Uvek je bio ljubazan i saosećajan. Navodno je svojoj majci, posle smrti oca, obećao da je nikada neće ostaviti samu", rekao je ovom tabloidu jedan poznanik porodice o sinu koji je duže od dve godine živeo sa mrtvom majkom u stanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve godine držao leš majke u stanu

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2015

Jedan pedesetogodišnji muškarac iz nemačkog grada Gronau, koji se sada nalazi na psihijatriji, držao je dve godine u stanu leš majke, piše tabliod "Bild"..."Kada smo pitali za Rozvitu (majku) on (sin) je uvek govorio da joj je loše i da ne želi posetu..",rekla je danas jedna komšinica ovom tabloidu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.