Kostić kupuje Aerodrom Portorož?

Izvor: Blic, 01.Jun.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić kupuje Aerodrom Portorož?

Srpski biznismen Miodrag Kostić zainteresovan je da kupi Aerodrom Portorožž, piššu slovenački mediji.

Većinski vlasnici Aerodroma Portorož pripremaju se na novi pokuššaj prodaje, pišše list "Finance" i dodaje da je Kostić i ranije iskazivao interesovanje za ovu investiciju, a napomenuo je da sve zavisi od dogovora sa lokalnom samoupravom, prenosi B92.

KOSTIĆEV ŠEĆERNI PLAN ZA SRBIJU Najbogatiji srpski biznismen otkriva poslovne ciljeve

- “Portorožž >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima potencijal za dalji razvoj i povećanje broja turista. Razvoj aerodroma i marine, da bismo postali neka vrste novog Kana. Tako ga vidimo u budućnosti. Našš cilj je promocija Portorožža kao destinacije najvišše kategorije, zato je u naššem interesu veći broj letova kao i to da Marina Portorož radi punim kapacitetom, odgovorili su iz MK Group.

Aerodromu Portorožž potrebne su milionske investicije u prošširenje sletne staze, novi hangari i veća površšina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.