Kindle Fire je težak promašaj

Izvor: S media, 14.Dec.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kindle Fire je težak promašaj

Optimizam su u Amazonu pre svega temeljili na ceni; Kindle Fire je sa cenom od 199 dolara više nego dvostruko jeftiniji od osnovne verzije Appleovog tableta.

Vatreni Kindle tablet (VIDEO)

Međutim, čini se da se i u ovom slučaju tačnom pokazala narodna izreka - "koliko para, toliko muzike". Brojni korisnici Firea izuzetno su nezadovoljni performansama Amazonovog tableta.

Ovo su samo neke od češćih pritužbi: ne može se regulisati glasnoća zvuka, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dugme za gašenje je vrlo lako slučajno pritisnuti, internet stranice se predugo učitavaju, touch screen slabo reaguje, nema privatnosti - svako ko ga uzme u ruku može odmah da vidi šta ste radili...

"Besne ptice" slave drugi rođendan

"Korisničko iskustvo Firea je razočaravajuće loše. Mislim da će biti promašaj. Ne mogu nikome da preporučim da ga kupi", kaže Jakob Nielsen iz konsultantske firme Nielsen Norman Group u Silicijumskoj dolini.

(Index.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.