Kad vam komšija ukrade Božić (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Dec.2011, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vam komšija ukrade Božić (VIDEO)

Običaj ukrašavanja kuće hiljadama lampica još se nije proširio ovim regionom. Oni malobrojni koji se ipak odluče da okite svoju kuću, garažu i dvorište to rade s merom i na svu sreću - bez zvuka.

Divno je to što se ljudi vesele praznicima i na sve moguće načine pokušavaju svoj doživljaj Božića preneti na svoje bližnje, pa čak i na komšije sa kojima nisu nužno u dobrim odnosima.

Najbolja božićna igrica

Božićni Koka-kola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kamion (FOTO)

Božićnji vikend u ski centrima

Hiljade lampica u dugoj i hladnoj božićnoj noći daju poseban doživljaj, ali nekima to jednostavno nije dosta. Uz treptuća svetla, dodali su i zvuk i to ne bilo kakav…

Jedan kreativni čovek odlučio je svoju kuću da ukrasi sa 20.000 lampica koje se pale i gase u skladu sa temom iz popularne igrice "Angry Birds", a uz pomoć daljinskog upravljača moguće je i odigrati koju partiju.

Velika radost za vlasnika kuće i njegove goste, ali i prava božićna noćna mora za njegove komšije.

(Webcafe.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.