Joksimović: Otvaranje poglavlja u julu

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Jun.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Otvaranje poglavlja u julu

BEOGRAD - Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da Srbija, uprkos Bregzitu, nastavlja svoj evropski put i da očekuje otvaranja poglavlja 23 i 24, "ako ne krajem juna onda u julu".

"Ako ne otvorimo poglavlja (23 i 24 koja se tiču vladavine prava) do kraja juna, tokom predsedavanja Holandije, uveren sam da će biti otvorena u julu", rekla je novinarima Joksimovićeva, koja je u centru Beogradu prisustovovala obeležavanju 15 godina Nemačko-srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << razvojne saradnje.

Obeležavanju je prisustvovao i ambasador Nemačke Aksel Ditman, koji je rekao novinarima da Nemačka snažno podržava evropski put Srbije.

Prema njegovim rečima, cilj Nemačke je da Srbija bude potpuno spremna za pristupanje EU.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.