Jeftiniji benzin na pumpama NIS-a i Lukoila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftiniji benzin na pumpama NIS-a i Lukoila

BEOGRAD -

Na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) i "Lukoila Srbija" pojeftinio je benzin za preko tri dinara po litru, a očekuje se da će narednih dana i ostale naftne kompanije sniziti cene tog derivata.

NIS je snizio cenu benzina BMB 95 na benzinskim pumpama širom Srbije za 3,5 dinara i njegova cena sada iznosi od 123,8 do 131,9 dinara po litru.

Naftna kompanija "Lukoil Srbija" je, u okviru novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << akcije, snizila cenu evropremijuma BMB 95 za tri odsto, pa taj derivat kod "Lukoila" sada košta 134,3 dinara za litar, saopštila je te kompanija.

Popust važi za sve klijente na 65 benzinskih stanica "Lukoila", kažu u toj kompaniji i navode da je evropremijum BMB 95 derivat evro 5 kvaliteta, koji se proizvodi u Lukoilovim rafinerijama i doprema na srpsko tržište.

Očekuje se da će i na ostalim pumpama cene benzina narednih dana biti niže, a koliko će to pojeftinjenje iznositi zavisi od svake kompanije pojedinačno, izjavio je Tanjugu predsednik Udruženja benzinskih pumpi Borisav Tatić.

U NIS-u ističu da ta kompanija nastoji da, u skladu sa svojom poslovnom politikom, očuva konkurentne cene proizvoda na maloprodajnom tržištu naftnih derivata u Srbiji i da kontinuirano prati kako bi one bile na nivou prosečnih cena u regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod NIS-a i Lukoila tri dinara jeftinije

Izvor: Mondo, 14.Dec.2011

Na pumpama dve naftne kompanije pojeftinio je benzin, i to za preko tri dinara po litru, a očekuje se sličan potez i ostalih.

Nastavak na Mondo...

POJEFTINIO BENZIN NA POJEDINIM PUMPAMA

Izvor: Kurir, 14.Dec.2011

BEOGRAD - Na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) i "Lukoila Srbija" pojeftinio je benzin za preko tri dinara po litru, a očekuje se da će narednih dana i ostale naftne kompanije sniziti cene tog derivata.

Nastavak na Kurir...

Niže cene goriva

Izvor: Blic, 14.Dec.2011

Na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) i "Lukoila Srbija" pojeftinio je benzin, za preko tri dinara po litru, a očekuje se da će narednih dana i ostale naftne kompanije sniziti cene tog derivata. ..NIS je snizio cenu benzina BMB 95 na benzinskim pumpama širom Srbije za 3,5 dinara i njegova cena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.