Janković: Očekujem da ću biti strateški partner Demokratske stranke

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Apr.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Očekujem da ću biti strateški partner Demokratske stranke

BEOGRAD - Bivši kandidat za predsednika Srbije Saša Janković zahvalio je danas Demokratskoj stranci za podršku na izborima održanim 2. aprila i izrazio uverenje da će i ubuduće saradjivati.

"Hvala vam Demokratska stranko u moje ime i u ime građana Srbije! Stajali ste hrabro uz mene i ja danas stojim uz vas!", rekao je on.

Janković je istakao i da je "DS  upisana zlatnim slovima u istoriju srpske demokratije".

"Verujem da možemo da pokažemo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << raditi zajedno. Očekujem da ću biti strateški partner DS", rekao je Janković na sednici GO DS u beogradskom Centru Sava.

Po rečima bivšeg zaštitnika gradjana, kroz tu saradnju može da se pokaže da Srbija "nije prokleta zemlja" i da njeni gradjani "nisu osudjeni na ponižavanje koja im se svakodnevno dešavaju".

"Znamo da možemo. Znamo da hoćemo. Nazad nema, jer samo jednu Srbiju imamo. Nemamo rezervni položaj. Pobedićemo sa osmeh na licu", kazao je Janković

Po njegovim rečima, na predsedničkim izborima videlo se da postoji altetnativa "puzajućoj diktaturi" koju živimo svaki dan.

"Pokazali smo da u Srbiji ne moramo samo da se delimo i da je moguće da zajedno radimo", rekao je Janković izrazivši uverenje da će "puzajućoj diktaturi " vrlo brzo doći kraj.

Prema njegovim rečima, sloboda medija, nezavisno sudstvo, poštovanje institucija i univerzalne civilizacijske vrednosti su ono za šta se on zalaže.

"Želimo da građanima vratimo osmeh a institucijama smisao", rekao je Jankoivć ocenivši da je Vučić "stavio ključ" i na institucije, vladu, parlament, sudstvo.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.