JYSK ulaže više od 100 miliona eura u logistički centar u Sofiji

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Maj.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JYSK ulaže više od 100 miliona eura u logistički centar u Sofiji

SOFIJA - Bugarska podružnica danskog maloprodajnog lanca namještaja JYSK saopćila je u utorak kako će uložiti u novi logistički centar u bugarskoj prijestonici Sofiji više od 100 miliona eura.

"Novi logistički centar omogućit će nam da poboljšamo našu uslugu za korisnike, jer ćemo moći znatno smanjiti vrijeme isporuke", izjavio je Alex Bratu, menadžer za JYSK-a za Rumuniju i Bugarsku.

Očekuje se da će centar, koji će uključivati ​​dva skladišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << biti dovršen do jeseni 2018. godine. Investicija će stvoriti do 300 radnih mjesta i služit će poslovanju tvrtke širom jugoistočne Evrope.

JYSK, koji je 2005. ušao na bugarsko tržište, ima 12 prodavnica u zemlji.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.