Hrvatski ponos osvaja i Srbe: Stižemo...

Izvor: B92, 14.Apr.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski ponos osvaja i Srbe: Stižemo...

Beograd -- Hrvatski proizvođač mobilnih telefona i tableta NOA, čija je proizvodnja u Kini, uskoro dolazi na srpsko tržište.

Ovaj proizvođač je početkom godine stigao u Bosnu i Hercegovinu, piše portal E-kapija.

Grupacija NOA sa sedištem u Sarajevu, strateški je partner hrvatske kompanije Hangar 18 i ima regionalnu autorizaciju brenda, piše E-kapija i navode da kompanija uveliko radi na otvaranju razvojno-distributivnog centra u Sarajevu, a uskoro će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i predstavništvo u Banjaluci.

"Danas je u Hrvatskoj naša kompanija na trećem mestu po broju prodatih mobilnih telefona, a dobro se pozicionirala i u Crnoj Gori. Krenuli smo sa radom u Makedoniji i Albaniji, a ubrzo otvaramo tržište Srbije", kaže predsednik Uprave kompanije Nermin Hubić i najavljuje da će za nekoliko meseci biti prisutni i u Češkoj i Slovačkoj.

Hubić dodaje da je njihova poslovna filozofija drugačija, te da im nije namera nadmetanje sa A brendovima, već da postanu prepoznatljivi u B kategoriji.

Ova kompanija je u Bosni i Hercegovini zadužena za istočna tržišta izvan Evropske unije i ima regionalnu autorizaciju brenda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski brend telefona uskoro u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Apr.2017

Hrvatski proizvođač mobilnih telefona i tableta NOA, čija je proizvodnja u Kini, stigao je početkom godine u Bosnu i Hercegovinu, a uskoro se očekuje i dolazak na srpsko tržište, piše portal eKapija...Grupacija NOA sa sedištem u Sarajevu, strateški je partner hrvatske kompanije Hangar 18 i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.