Fabrika akumulatora Sombor oglašena na prodaju

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika akumulatora Sombor oglašena na prodaju

Fabrika akumulatora Sombor u stečaju, koja posluje u okviru koncerna Farmakom MB Šabac, treći put je oglašena na prodaju.

Stečajni upravnik Fabrike akumulatora Sombor u stečaju naime, oglasio je prodaju imovine stečajnog dužnika, pa su osim fabrike akumulatora kao pravnog lica na dobošu i objekti i oprema trgosirovine, poslovni prostor, dva dvosovbna stana u Somboru, kao i dva salaša. Među imovinom je i 88 vozila.

Procenjena vrednost Fabrike akumulatora Sombor >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao pravnog lica je 24,5 mil EUR, a kako eKapija saznaje konkursnu dokumntaciju već su otkupila 3 zainteresovana investitora: iz Švajcarske, SAD i Kanade.

Za više informacija pogledajte link.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.