FIRST MINUTE ponude prve planule na Sajmu, popusti do 50 odsto

Izvor: Blic, 25.Feb.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIRST MINUTE ponude prve planule na Sajmu, popusti do 50 odsto

Posle Nove godine, najveći broj građana jedva čeka februar i Sajam turizma kako bi rezervisali letovanje sa popustom i do 50 odsto.

“First minute” ponude putovanja na ovogodišnjem 39. Sajmu turizma, najzastupljenije su za letovanja krajem maja i početkom juna, za Grčku i Tursku. Tako se u pojedinim agencijama za desetodnevno letovanje u Grčkoj, u nekoj od vila treba izdvojiti minimalno 39 evra. U cenu je uračnut autobuski prevoz, ali ne i hrana.

Pored toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je cena letovanja u Turskoj opala još prošle godine zbog situacije u kojoj se ova zemlja nalazi, zahvaljujući “first minute” ponudama sedmodnevno letovanje sa avionskim prevozom u hotelima sa pet zvezdica početkom juna košta od 230 evra.

Za deset dana na Siciliji plaćate 250 evra

Naravno, među primamljivim ponudama sa popustom i do 50 odsto nalaze se i putovanja za Siciliju, Rimini, Majorku, Ljoret de Mar. Cena ovih putovanja varira od agencije do agencije, a najeftinije se može naći i po ceni od 250 evra za desetodnevno putovanje autobusom.

Pored popusta, mnoge agencije pripremile su i akcije za porodična putovanja, te oni koji bi noćili u pojedinim grčkim vilama ne bi plaćali smeštaj za decu do 14 odnosno 16 godina, a veliki broj putovanja može se platiti na više mesečnih rata, čekovima ili kreditnim karticama.

Sajam turizma biće otvoren do 26. februara svakog dana, a radno vreme je danas i sutra od 10 do 19, dok se u nedelju sajam zatvara u 17 sati. Cena ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200, dok parking košta 200 dinara na sat.

Letovanje u post-sezoni

Odmor van sezone svakako je najjeftinija opcija, te se u maju i početkom juna, odnosno krajem avgusta i u septembru cene aranžmana kreću od 39 pa do 150 evra. Ove cene nepodrazumevaju hotelski smeštaj, već u vilama bez obroka, i odnose se na putovanje autobusom.

Hoteli sa četiri i pet zvezdica sa svim obrocima, avio prevozom u Turskoj po ceni od 230 evra, svakako se čine jednom od najboljih opcija. Agencije nude aranžmane po čitavoj obali, a među najjeftinijim je Alanji za sedam dana. Sve ove ponude u sred sezone dosežu i cenu duplo veću od početne, te tako za Italiju i Španiju umesto 250 evra koliko treba platiti početkom juna, u julu i avgustu treba izdvojiti i preko 500.

Crna Gora ima ustaljene cene, te tako najeftinija ponuda jeste u privatnom smeštaju u Igalu po ceni od šest evra, dok je za slični smeštaj u Budvi potrebno izdvojiti i do 50 evra.

(Bojana Bogosav)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.