Evro pao u odnosu na dolar tokom prepodneva

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Okt.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro pao u odnosu na dolar tokom prepodneva

Nakon jučerašnjeg rasta evro je tokom prepodneva pao u odnosu na dolar kao posledica izveštaja koji su pokazali da ECB planira da proširi svoj program kupovine obveznica i na korporativni dug. 

Prema izveštaju koji je danas Reuters objavio ECB bi mogla da otpočne sa novim stimulansima već tokom decembra a sa kupovinom obveznica već početkom naredne godine. Tokom današnjeg dana nema značajnijih ekonomskih izveštaja u zoni evra a u SAD nas u popodnevnim časovima >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << očekuje izveštaj o prodaji kuća koje su bile u prethodnom vlasništvu. Tokom evropskog trgovanja valutni par EUR/USD pao je 0.34%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima silazni trend. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 1.27300

Primarni otpor: 1.29300

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1.27450 sa prvom metom na 1.27250 i drugom na 1.27050

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 1.27550 onda je moguć dalji rast na 1.27950

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima silazni trend. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.27450

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Pad vrednosti evra tokom jučerašnjeg dana

Izvor: GdeInvestirati.com, 22.Okt.2014, 13:13

Evro je pao tokom jučerašnjeg dana nakon što je objavljen izveštaj prema kome da ECB planira da proširi svoj program kupovine obveznica i na korporativni dug. ..Prema izveštaju koji je danas Reuters objavio ECB bi mogla da otpočne sa novim stimulansima već tokom decembra a sa kupovinom obveznica...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.