Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad organizuje dane zapošljavanja i u Beogradu

Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Etihad ervejz organizuje 11 Dana zapošljavanja kabinskog osoblja u februaru u pet gradova, među kojima je i Beograd.

Kako je saopštila ta aviokompanija, dan zapošljavanja u Beogradu biće održan 16. februara kada će se osim predaje biografija obaviti i razgovori sa kandidatima.

Osim u Beogradu međunarodni dani zapošljavanja održaće se i u Kijevu (11. februar), Londonu (15. feburar), Milanu (22. feburar) >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Rimu (25. feburar).

"Kako bismo podržali ubrzani rast Etihad ervejza, priređujemo dane zapošljavanja u navedenim gradovima, koji predstavljaju tržišta strateškog značaja za aviokompaniju", rekao je v.d. potpredsednik Sektora za usluge za klijente Etihad ervejza Mark Skobl.

Pored opsežnog programa obuke, kabinsko osoblje ima obezbeđeno kompanijsko zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smeštaj, a stacionirano je u modernom i dinamičnom okruženju Abu Dabija, prestonice UAE.

"Naše kabinsko osoblje čine pripadnici više od 115 nacionalnosti i svi oni imaju koristi od sveobuhvatne obuke i razvoja sa izvrsnim mogućnostima za napredovanje u karijeri i nova životna iskustva u UAE", kazao je Skobl.

Zainteresovani koji žele da prisustvuju danima zapošljavanja ili žele da dobiju informacije o traženim kriterijumima, podatke o mestu i vremenu održavanja mogu da posete: www.etihad.com/cabincrewrecruitment.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Etihad organizuje dane zapošljavanja i u Beogradu

Izvor: Mondo, 25.Jan.2015

Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Etihad ervejz organizuje 11 Dana zapošljavanja kabinskog osoblja u februaru u pet gradova, među kojima je i Beograd.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.