Er Srbija uvela redovne letove izmedju Beograda i Tirane

Izvor: Beta, 23.Sep.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija uvela redovne letove izmedju Beograda i Tirane

TIRANA, 23. septembra 2014. (Beta) - Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) uspostavila je u utorak redovnu liniju liniju izmedju Beograda i Tirane, na kojoj će leteti tri puta sedmično.

Letom od Beograda do Tirane na kojem su pored 40 komercijalnih putnika bili i novinari i predstavnici Vlade Srbije obeleženo je ponovno uspostavljanje linije izmedju ta dva grada, nakon 2009. godine.

Pomoćnik ministra gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zoran Ilić rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << novinarima na aerodoromu u Tirani da će se letovima Er Srbije za manje od sat prelaziti 370 kilometara izmedju Beograda i Tirane dok se drugim vidovima saobraćaja putuje i 10 sati jer je infrastruktura loša.

Ilić je rekao da linija koja povezuje Srbiju i Albaniju doprineti i razvoju turizma i podsetio da je prva aviolinija koja je povezala Beograd i Tiranu preko Dubrovnika uspostavljenja je 1938. godine.

Putnike na prvom letu Er Srbije do Tirane dočekao je zamenik ministra saobraćaja i infrastrukture Albanije Ili Manjani koji je rekao da je uveren da će nova linija doprineti razvoju ekonoskih i političkih odnosa dve zemlje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uvedeni redovni letove izmedju Beograda i Tirane

Izvor: Akter, 23.Sep.2014

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) uspostavila je danas redovnu liniju liniju između Beograda i Tirane, na kojoj će leteti tri puta sedmično..Letom od Beograda do Tirane na kojem su pored 40 komercijalnih putnika bili i novinari i predstavnici Vlade Srbije obeleženo je ponovno uspostavljanje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.