El zero serijski na proleće

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El zero serijski na proleće

KRAGUJEVAC, 13. decembra 2011. (Beta) - U fabrici Fijat automobili Srbija u utorak je počela probna proizvodnja novog modela vozila "el zero", a za proleće naredne godine najavljen je početak serijske proizvodnje, rekao je u Kragujevcu predsednik Srbije Boris Tadić.

KRAGUJEVAC, 13. decembra 2011. (Beta) - U fabrici Fijat automobili Srbija u utorak je počela probna proizvodnja novog modela vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "el zero", a za proleće naredne godine najavljen je početak serijske proizvodnje, rekao je u Kragujevcu predsednik Srbije Boris Tadić.Nakon obilaska novih pogona fabrike Fijat automobili, Tadić je novinarima rekao da je menadžment Fijata potvrdio da će serijska proizvodnja novog modela početi na proleće.On je kazao da je novi model sada na raznim testiranjima i da ima utisak da je izuzetno bezbedan, pošto je danas u njemu sedeo."Impresioniran sam tehnologijom koja će biti primenjena u proizvodnji, imamo iskorak u tehnološkom smislu, motor je biljantan, fantastičan čuvar energije, čuva ljude i od buke, a obezbedjuje i različite modifikacije automobila u budućnosti", rekao je Tadić.On je ocenio da Srbija mora da se industrijalizuje, pripremi za krizne udare i da iskustvo sa Fijatom pokuša da iskoristi na valjan način, da osnaži privredu, da lakše izgura finansijske nedaće koje pogadjaju čitav svet.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.