Eko Srbija: Na evidenciji u APR-u zbog redovne kontrole

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eko Srbija: Na evidenciji u APR-u zbog redovne kontrole

Kompanija "Eko Srbija" saopštila je da se na Centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u APR-u nije našla zbog poreskog prekršaja, već je posredi, kako tvrde, redovna poreska kontrola te kompanije.
Kompanija "Eko Srbija", reagujući na tekst koji je Tanjug objavio "Na listi 'loših direktora' APR-a već popisano 570 firmi", tvrdi da je na taj spisak dospela, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer je u APR-u evidentirano, kako navode, "Obaveštenje o kancelarijskoj kontroli u skladu sa članom 29. Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koja će biti obavljena u toku 2016. godine, kao redovna aktivnost poreskih organa".
''Centralna evidencija privremenih ograničenja'', navode iz firme "Eko Srbija", pored izrečenih mera i ograničenja, sadrži i obaveštenja, kojim Poreska uprava obaveštava APR o redovnoj kancelarijskoj kontroli privrednog subjekta.
Centralna evidencija, koju inače ministri u vladi Srbije nazivaju "listom loših direktora", puštena je u rad 1. juna.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Četiri Vranjanca na LISTI LOŠIH DIREKTORA

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2016

Na takozvanoj “listi loših direktora”, koju objavljuje Agencija za privredne registre, među 570 firmi čije je poslovanje na neki način sankcionisano, nalaze se i četiri firme iz Vranja. To su preduzeća “Laser”, “Adut”, “Serafim senior” i “Sanč”. Reč je o Centralnoj evidenciji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.