Džozef Fajns će glumiti Majkla Džeksona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džozef Fajns će glumiti Majkla Džeksona

Britanski glumac Džozef Fajns prihvatio je da igra u jednoj filmskoj komediji ulogu pokojne pop zvezde Majkla Džeksona i insistira da nema nikakvih primedbi što su ga odabrali da igra tamnoputu muzičku zvezdu.

Kako je prenela agencija AFP, vest da će potpuno beli britanski glumac igrati Džeksona, koji jeste celoga života nastojao da što više izbeli kožu ali je uvek ostalo primetno da je crnačkog porekla, uzburkala je duhove, posebno rasiste kojih još uvek ima puno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SAD.

Fajns je kazao novinarima da je bio šokiran kada mu je ponuđena uloga, ali da mu uopšte ne smeta da igra crnu pop zvezdu jer je uloga veoma zanimljiva pošto je u pitanju satira.

Fantastična komedija "Elizabet, Majkl i Marlon" biće produkcija britanskog internet kanala Skaj Arts a likovi su Elizabet Tejlor, Majkl Džekson i Marlon Brando koji kreću na put odmah nakon terorističkog napada na kule svetskog trgovinskog centra 11. septembra.

"Mislim da je ovo divan izazov i nakon što sam pročitao scenario mislim da je veoma smešan", kazao je Fajns.

Razgovor sa Fajnsom je vođen u Rimu gde je došao da promoviše svoj najnoviji film "Uskrsnuće" u kome igra rimskog vojnika kome je dat zadatak da otkrije šta se desilo sa telom Isusa Hrista koje je nestalo iz groba.

Inače, Džofu Fajnsu je slavu donela glavna uloga u filmu "Zaljubljeni Šekspir".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.