Izvor: B&F Online, 26.Feb.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donatorski događaj za podršku mladim talenatima muzičke škole „Mokranjac”

Na donatorskom događaju koji je inicirala Švajcarsko - srpska trgovinska komora, a čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za muzičku školu „Mokranjac”, okupilo se oko 100 gostiju uključujući članove Komore i predstavnike javnog sektora. Počasni gost bio je Njegova ekselencija ambasador Žan –Danijel Ruh (Jean-Daniel Ruch), domaćin je bio Ansgar Borneman (Ansgar Bornemann), predsednik komore i izvršni direktor kompanije Nestlé Adriatic, a gosti su imali priliku da uživaju u klasičnoj muzici uz fondi od švajcarskog sira i vino. Ovo je prvo okupljanje Švajcarsko - srpske trgovinske komore, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu instrumenata koje će koristiti talentovani učenici [...]
The post Donatorski događaj za podršku mladim talenatima muzičke škole „Mokranjac” appeared first on Biznis i Finansije.

Nastavak na B&F Online...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.