Dolijeće novi hidroavion

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Sep.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolijeće novi hidroavion

ZAGREB - Bit će to treći hidroavion u floti European Coastal Airlines (ECA). Imat će registraciju 9A-TOB. I upravo je na putu prema Jadranu iz Danske. Tako je danas izvijestio naš kolega i zrakoplovni znalac Miroslav Ambruš Kiš na društvenoj mreži.

I još nas obradovao izvanredno korisnom internetskom stranicom Flightradar24.com koja u realnom vremenu prati sav zračni promet nad Europom, pa kad u ljetnoj noći na nebu uočite neki zrakoplov možete na svom smartphoneu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << tabletu odmah saznati koji je i na kojem je letu.

Tako je i naš MAK pratio let 9A-TOB i o svemu izvijestio kad je zrakoplov već doletio iz Danske do iznad Graza!

Podsjetimo, njemačka tvrtka European Coastal Airlines (ECA) konačno je ostvarila hidroavionsko povezivanje naših otoka s obalom, dugo pripremanim projektom koji je prije 13 godina, kada je predstavljen izgledao poput znanstvene fantastike.

Danas se već pomalo ostvaruje taj vrlo vrijedni projekt, a treći zrakoplov pokazuje da ECU ima doista velike planove s našim otocima i njihovim stalnim zrakoplovnim povezivanjem.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.