JEFTINIJI meso, slatkiši, pelene, kućna hemija...

Izvor: TvojPortal.com, 15.Okt.2011, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEFTINIJI meso, slatkiši, pelene, kućna hemija...

/press online/ Dobra vest - „Delez" grupa od danas snizila cene proizvoda iz svih robnih grupa, do 100 dinara, i to bez vremenskog ograničenja. U prodavnice stiže i evropska robna marka „365"
Kompanija „Delez Srbija", koja je krajem leta preuzela najveći srpski trgovinski lanac „Delta maksi", trajno je snizila cene najprodavanijih proizvoda iz svih robnih grupa, do 100 dinara. Jeftiniji proizvodi su već od >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << danas u radnjama.


Tako je, na primer, svinjski but bez kostiju jeftiniji za 30 dinara, čajna kobasica za čak 100, „milka" čokolada za 19, „pampers" pelene za 42...
Novi proizvodi
Generalni direktor „Delez" grupe za Srbiju, BiH i Crnu Goru, David Vander Skuren, objasnio je juče da su cene snižene u okviru nove kampanje pod nazivom „Pale cene".
- Snižene su cene svežeg mesa i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, slatkiša, kućne hemije i proizvoda za ličnu higijenu, alkoholnih i bezalkoholnih pića, bebi programa... - nabrojao je Skuren.
On je naglasio da će potrošači i dalje moći da kupuju i na akcijskim sniženjima i istakao da je obezbeđivanje pristupačnijih cena kvalitetnih, bezbednih i zdravih proizvoda deo globalne strategije „Delez grupe".Ostatak teksta pročitajte na linku

ekonomijaSrbijaDelezmaxi radnjetrajno snizenje cena

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.