Dani Vojvodine u Gornjoj Radgoni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Vojvodine u Gornjoj Radgoni

Vojvodina deseti put predstavlja proizvode sa oznakom kvaliteta "Najbolje iz Vojvodine", kao i proizvode sa oznakom geografskog porekla na ovogodišnjem 54. Međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu koji se održava u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, a danas će biti upriličeni i Dani Vojvodine.

Na sajmu učestvuje i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković koji je istakao da je "potrebno produbljivati prijateljske i poslovne odnose dve zemalje, pogotovo u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << privrede, poljoprivrede i turizma, zbog sticanja novih iskustava i praćenja trendova", navodi se u saopštenju Biroa za odnose sa javnošću pokrajinske vlade.

"Spoljno-trgovinska razmena između Slovenije i AP Vojvodine je u suficitu, dok je 30 slovenačkih kompanija investiralo upravo na teritoriji Vojvodine u iznosu od oko 500 miliona evra, pri čemu zapošljavaju približno 7.000 ljudi.

Tradicionalno obeležavanje "Dana Vojvodine"biće upriličeno uz konferenciju za medije na štandu Sekretarijata, u prisustvu brojnih zvanica i posetilaca, najavljeno je u saopstenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.