Izvor: Economy.rs, 10.Nov.2011, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će zemlje bivše SFRJ ikad ući u Evropsku uniju?

Dužnička kriza u Evropskoj uniji predstavlja pretnju po njen uticaj u regionu Zapadnog Balkana, tvrdi agencija Rojters, ističući da su "finansijski vrtlozi" u Uniji neprijatno iznenadili vlade regiona koje su na vlast došle uz obećanje da će članstvo u EU izlečiti sve boljke.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rojters: Dužnička ugrožava uticaj EU na Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2011, 03:46

LONDON -..Dužnička kriza u Evropskoj uniji predstavlja pretnju po njen uticaj u regionu Zapadnog Balkana, tvrdi agencija Rojters, ističući da su "finansijski vrtlozi" u Uniji neprijatno iznenadili vlade regiona koje su na vlast došle uz obećanje da će članstvo u EU izlečiti sve boljke..."Politička...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dužnička kriza slabi uticaj EU

Izvor: Capital.ba, 11.Nov.2011

LONDON, Dužnička kriza u Evropskoj uniji predstavlja prijetnju za njen uticaj na zapadni Balkan, navodi agencija Rojters, ističući da su 'finansijski vrtlozi' u Uniji neprijatno iznenadili vlasti država regiona koje ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.