DS učestvuje u organizovanju protesta sa sindikatima

Izvor: Beta, 13.Jul.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS učestvuje u organizovanju protesta sa sindikatima

BEOGRAD, 13. jula 2014. (Beta) - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je u nedelju da Demokratska stranka (DS) učestvuje u organizovanju proteste sindikata protiv Valdinog predloga izmena Zakona o radu, čime DS hoće da destabilizuje političku situaciju u Srbiji.

"Jasno je da DS aktivno učestvuje u najavi protesta. Protesti nemaju za cilj zakon već čistu politiku", kazao je Vulin na konferenciji za novinare, i rekao da DS zloupotrebljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sindikate za svoje ciljeve.

Ocenio je da izjava predsednika DS-a Bojana Pajtića o zakonu o radu, koji je naveo da taj zakon nije reformski i da će omogućiti otpuštanje velikog broja ljudi, "nije bila izjava već nekontrolisani izliv mržnje".

"Za vreme zakona koji je donela vlast Bojana Pajtića, u Srbiji je izgubljeno skoro pola miliona radnih mesta, a samo u Vojvodini je više od 180.000", kazao je Vulin i naglasio je da je "besmisleno" tvrditi da će se, po novom Zakonu o radu, otpuštati trudnice.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vulin: DS sa sindikatima u organizaciji protesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2014

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da Demokratska stranka (DS) učestvuje u organizovanju proteste sindikata protiv Vladinog predloga izmena Zakona o radu, čime DS hoće da destabilizuje političku situaciju u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.