Croatia Airlines ne brine o svojim putnicima!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Croatia Airlines ne brine o svojim putnicima!

Hrvatska aviokompanija bez ikakvog upozorenja otkazala letove, javljaju čitaoci MONDA.

Foto: youtube/printscreen

Putnici koji su planirali da danas putuju aviokompanijom "Croatia Airlines" iz Beograda u Split ili iz Splita u Beograd i dalje, u kasnim večernjim satima, čekaju na aerodromima objašnjenje zašto su letovi otkazani, kao i rešenje neprijatne situacije.

Letovi iz Splita (u 16.20) i Beograda (u 17.55) ukinuti su bez ikakve najave i obrazloženja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a putnici ostavljeni da sede na aerodromima.

Neki od razočaranih putnika javili su se redakciji MONDA i rekli da je za let ostao uskraćen veliki broj stranaca, porodica sa decom, poslovnih ljudi koji su propustili letove za druge gradove...

Jedan čovek je čak propustio let kojim je trebalo da stigne na venačnje sina.

"Ovo nije prvi put da se ovako nešto događa kada je u pitanju kompanija Croatia Airlines, koja očigledno predstavlja sramotu za avio transport", rekao nam je jedan putnik koji na splitskom aerodromu i dalje čeka rasplet situacije.

Sledeći let iz Splita za Beograd i obrnuto je tek u petak.

"Prepušteni smo sami sebi i jedino što smo dobili je potvrda da je let otkazan", rekao nam je putnik kojem je, poput ostalih, rečeno da se "snađe sam".

"Dali su nam potvrde da je let otkazan i rekli da neće nadokanditi nikakve troškove, jer to nije njihova praksa i ne interesuje ih to što smo uskraćeni za planiranu dobit, što moramo ponovo da snosimo troškove taksi, smeštaja, prevoza... Da pomeramo povezane letove...", dodao je.

Pozivamo sve čitaoce koji su imali neprijatno iskustvo sa ovom aviokompanijom da nam napišu u komentarima na koje su probleme naišli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.