Chongqing: Novi šoping centar prilika za izvoz u Kinu

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Maj.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chongqing: Novi šoping centar prilika za izvoz u Kinu

ZAGREB - U kineskom megalopolisu Chongqingu, jugozapadna Kina, uskoro se otvara veliki šoping centar pod nazivom EUROBRANDCENTER, s kvalitetnim proizvodima iz Europe.

Riječ je o velikom trgovačkom kompleksu po uzoru na robne kuće Harrods u Londonu, KaDeWe u Berlinu i Galerie Lafayette u Parizu. Ponuda preko interneta kreće u kolovozu 2015., a shopping centar se otvara u siječnju 2016. godine. Investitori planiraju predstaviti projekt i izvidjeti mogućnost izvozne suradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << s hrvatskim tvrtkama.

Ako se odazove dovoljan broj zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske, koje mogu ponuditi odgovarajuće kvalitetne proizvode, prezentacija projekta održala bi se 18. lipnja u Zagrebu, i to u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Izvozne mogućnosti u Kinu predstavit će menadžment Eurobrand centra, na čelu sa Zhangom Dengwenom, a u sklopu višesatnog programa predviđen je i networking, neformalna razmjena korisnih informacija za organizaciju izvoza u Kinu.

Prezentacija za hrvatske tvrtke je besplatna, a održat će se na engleskom jeziku. Tvrtke se radi podrobnijih obavijesti mogu javiti hrvatskom predstavniku Eurobrand centra Velegrad d.o.o. Zagreb, na e-mail velegrad@net.hr.

O projektu se možete informirati i na  http://eurobrandcenter.com/

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.