Četiri migranta pobegla sa beogradskog aerodroma

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Sep.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri migranta pobegla sa beogradskog aerodroma

BEOGRAD - Četiri putnika kojima noćas na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" nije dozvoljen ulazak u Srbiju provalila su deo fasade aerodromske prostorije u kojoj su se nalazili i pobegli, dok je služba obezbedjenja uspela da spreči jednog od njih u toj nameri, saopšteno je danas.

To se dogodilo jutros, tri sata posle ponoći, a putnici su, po proceduri, bili u prostoriji za privremeni boravak zadržanih osoba. Radnici obezbedjenja aerodroma odmah su obavestili policiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

"Bezbednost i sigurnost putnika i vazduhoplova ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje", navodi se u saopštenju.

Aerodrom nije saopštio odakle su bili putnici kojima nije bio dopušten ulazak u Srbiju, niti koji je bio razlog za takvu odluku.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.