Cena nafte ostala je stabilna tokom evropskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 03.Mar.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena nafte ostala je stabilna tokom evropskog trgovanja

Tokom evropskog trgovanja cena sirove nafte bila je dosta volatilana.

Danas u večernjim časovima Američki institut za naftu objaviće svoj izveštaj o zalihama u SAD-u tokom prethodne nedelje. Ministar za naftu Saudijske Arabije Ali al-Naimi prošle nedelje je izjavio da se tržište stabilizovalo. Tokom evropskog trgovanja cena sirove nafte porasla je 0.10%

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ne pokazuje trend. Cena je dostigla >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << gornju Bolindžer trakut ako da je moguć pad cene.Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarni otpor : 55.50

Primarna podrška : 47.50

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 50.10 sa prvom metom na 49.80 i drugom na 49.60.

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 50.20 onda je moguć rast na 50.60

Komentar:MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ne pokazuje trend. Cena je dostigla gornju Bolindžer trakut ako da je moguć pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Cena zlata stabilna i tokom evropskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 03.Mar.2015

Cena zlata je tokom evropskog trgovanja ostala stabilna...Investitori su usmerili svoju pažnju ka predstojećem sastanku ECB-a na kome će biti objavljeni detalji programa otkupa obveznica koji počinje ovog meseca. Indija najveći svetski kupac zlata pored Kine odlučila je da zbog trgovinskog deficita...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.