Budžet za poljoprivredu 2015. godine manji nego ove

Izvor: Beta, 22.Dec.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet za poljoprivredu 2015. godine manji nego ove

BEOGRAD, 22. decembra 2014. (Beta) - Budžet Ministarstva poljoprivrede Srbije 2015. godine iznosiće 41,3 milijarde dinara, što je za oko 10 odsto manje nego ove godine, izjavila je u ponedeljak ministarka Snežana Bogosavljević Bošković.

"Smanjene su plate, tekući troškovi i ukupan iznos za subvencije", kazala je ministarka tokom rasprave u Skupštini Srbije o predlogu državnog budžeta za narednu godinu.

Ona je precizirala da je budžet manji za 4,9 milijardi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da se sama agrarna politika nije promenila.

Po njenim rečima, uočene su greške u načinu subvencionisanja, jer ove godine nisu postignuti željeni rezultati, pre svega u ratarskoj proizvodnji, koja je bila podsticana.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ministarka: Budžet za poljoprivredu 2015. godine manji nego ove

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

Budžet Ministarstva poljoprivrede Srbije 2015. godine iznosiće 41,3 milijarde dinara, što je za oko 10 odsto manje nego ove godine, izjavila je danas ministarka Snežana Bogosavljević Bošković..."Smanjene su plate, tekući troškovi i ukupan iznos za subvencije", kazala je ministarka tokom rasprave...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.