Brnabićeva o Fijatu: Postoji šum u komunikaciji

Izvor: RTS, 17.Jul.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva o "Fijatu": Postoji šum u komunikaciji

Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u "Fijatu" i napominje da postoji "šum u komunikaciji".
Ana Brnabić je, odgovarajući na pitanje novinara tokom posete Termoelektrani "Kostolac B", napomenula da je "Fijat" još otvoreno pitanje.

"Nadala sam se da će se danas doneti odluka o prestanku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << štrajka, kako bismo već večeras ili sutra ujutro mogli da sednemo", rekla je Brnabićeva.
Vlada Srbije u potpunosti, kako kaže, stoji iza radnika "Fijata".
"Zbog toga smo obećali da ćemo na najvišem nivou organizovati pregovore sa menadžmentom 'Fijata' na kojima ću biti prisutna kao predsednica Vlade", istakla je premijerka.
Podsetila je da je Vlada radnicima jasno ponudila odgovor na sva četiri njihova zahteva, te da će Vlada kao manjinski vlasnik u "Fijatu" insistirati da se ti zahtevi reše.
Brnabićeva je dodala da Vlada jedino nije mogla da garantuje koje će biti procentualno povećanje plata, pošto je to nešto o čemu mora i može da se dogovori direktno u pregovorima sa vlasnikom.
Premijerka je ponovila da Vlada stoji na raspolaganju radnicima za pregovore 24 sata, sedam dana u nedelji.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić spremna za razgovore, ali "šum u komunikaciji" sa Fijatom

Izvor: Blic, 17.Jul.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u Fijatu, ali da postoji "šum u komunikaciji"...- Fijat je, nažalost, još otvoreno pitanje. Ja sam se nadala da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka kako bi već večeras ili sutra ujutro mogli...

Nastavak na Blic...

Brnabić o Fijatu: Šum u komunikaciji, plašim se...

Izvor: B92, 17.Jul.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u Fijatu, ali da postoji "šum u komunikaciji"..."Fijat je, nažalost, još uvek otvoreno pitanje. Ja sam se nadala da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka kako bi već večeras ili sutra ujutro mogli da...

Nastavak na B92...

Brnabić spremna za razgovore sa radnicima u Fijatu, ali postoji šum u komunikaciji

Izvor: RTV Pink, 17.Jul.2017

Vlada, kako je dodala, stoji na raspolaganju radnicima za pregovore 24 sata, sedam dana u nedelji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.