Bombardijeu sleteo profit

Izvor: B92, 30.Okt.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombardijeu sleteo profit

Kanadska kompanija za izradu aviona i aviopreme Bombardije zabeležila pad neto profita sa prošlogodišnjih 147 miliona američkih dolara na 74 miliona dolara.

Vrednost akcije je pala sa prošlogodišnjih osam na tri centa, preneo je kanadski list Pres.

Pad profita je u velikoj meri posledica restrukturiranja, 57 miliona dolara uloženo na isplatu otpuštenog viška radne snage, a 63 miliona za novu organizacionu strukturu filijale Bombardije Aeronautik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bombardijeu sletio profit

Izvor: Capital.ba, 31.Okt.2014, 10:12

OTAVA, Kanadska kompanija za izradu aviona i avioopreme Bombardije zabilježila je pad neto profita sa prošlogodišnjih 147 miliona američkih dolara na 74 miliona dolara. Vrijednost akcije je pala sa prošlogodišnjih osam na tri centa, prenio je kanadski list Pres. Pad profita je u velikoj mjeri...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.