Bernhard Wodl novi regionalni menadžer Lufthansa grupe

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Maj.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bernhard Wodl novi regionalni menadžer Lufthansa grupe

ZAGREB - Bernhard Wodl (39) imenovan je na poziciju regionalnog menadžera Lufthansa grupe za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, a iz Zagreba će upravljati regionalnim sektorima Prodaje i Marketinga.

Zahvaljujući bogatom iskustvu s međunarodnih tržišta na područjima avijacije i putovanja, Bernard Wodl sa sobom donosi visoku razinu specijalizirane ekspertize. Njegova prethodna pozicija u SWISS-u, kao upravitelja SWISS Austrije i CEE, podrazumijevala >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je koordinaciju regionalnog razvoja poslovanja unutar Lufthansa grupe.

Prije dolaska u SWISS, Bernard Wodl radio je na različitim pozicijama u Lufthansa grupi. Karijeru je započeo u cjenovnom odjelu, a obnašao je i dužnost menadžera u odjelu Razvoja poslovanja Lufthanse u Austriji. Wodl je rođen u veljači 1977. godine, 1997. diplomirao je elektroniku, oženjen je i otac dvoje djece.

Bernhard Wodl na novoj je poziciji naslijedio Hannesa Steinckera koji je u Zagreb došao 2011. godine. Nakon tri godine rada na poziciji glavnog direktora za Hrvatsku i Sloveniju u Austria Airlinesu, Hannes Steinacker je 2014. godine postao direktor Lufthansa grupe za Hrvatsku. Od ove godine Steinacker je preuzeo novu vodeću funkciju Lufthansa grupe u Moskvi.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Imenovan novi regionalni menadžer Lufthansa grupe

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2016

SARAJEVO, Bernhard Wodl  imenovan je na poziciju regionalnog menadžera Lufthansa grupe za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, a iz Zagreba će upravljati regionalnim sektorima Prodaje i Marketinga. Zahvaljujući bogatom iskustvu sa međunarodnim tržištima na područjima...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.