Beograđani odlučili: Evo koje boje će od sada biti info table

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani odlučili: Evo koje boje će od sada biti info table

Proteklih desetak dana Beograđani su imali mogućnost da glasaju preko aplikacije koju boju žele

Nove info-table na srpskom, engleskom, kineskom i ruskom jeziku, koje će turistima omogućiti lakše snalaženje po Beogradu, biće crvene boje. Tako su odlučili Beograđani koji su proteklih desetak dana imali mogućnost da glasaju preko aplikacije "Beograđani".

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako je saopštila gradska uprava, oni su glasali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za jednu od pet varijanti, a na drugom mestu po glasovima bila je žuta, zatim zelena, roze i crna boja, kao moguća varijanta za izgled gornjeg dela info-tabli.

Postavljanje ovih info-tabli počeće u nedelju 26. marta,u 20 časova. Prvih 30 putokaza trebalo bi da bude postavljeno do utorka 28. marta, a do kraja godine biće postavljeno ukupno 150.

Table sa informacijama nalaziće se u centru grada - u Knez Mihailovoj, na Terazijama, Slaviji, u Kralja Milana i drugim centralnim gradskim ulicama.  Info-table prvi put biće ispisane i na kineskom i ruskom jeziku, jer se očekuje veliki broj posetilaca iz ovih zemalja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.