Banke nezakonito podižu marže?

Izvor: Mondo, 26.Okt.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banke nezakonito podižu marže?

Udruženje bankarskih klijenata (UBK) skrenulo je pažnju na pojavu da neke domaće banke traže da država subvencioniše otplatu kredita koji su indeksirani u švajcarskim francima i na taj način odvlače pažnju javnosti sa nezakonitog podizanja marži banaka na zajmove građanima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Banke nezakonito podižu marže"

Izvor: B92, 26.Okt.2011

Beograd -- Udruženje bankarskih klijenata (UBK) skrenulo je pažnju da neke banke odvlače pažnju javnosti sa nezakonitog podizanja marži banaka na zajmove građanima...UBK navodi da neke domaće banke traže da država subvencioniše otplatu kredita koji su indeksirani u švajcarskim francima..."Korisnici...

Nastavak na B92...

Banke nezakonito podižu marže

Izvor: Krediti.rs, 27.Okt.2011, 14:58

Udruženje bankarskih klijenata (UBK) skrenulo je pažnju da neke banke odvlače pažnju javnosti sa nezakonitog podizanja marži banaka na zajmove građanima.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.