Banjalučanku opljačkao lažni direktor firme »Soni«

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanku opljačkao lažni direktor firme »Soni«

BANJALUKA - Banjalučka policija traga za muškarcem koji je u ovom gradu prevario i opljačkao staricu Vukosavu Zdravković (77) i od nje uzeo 750 evra.

Iz banjalučke policije su, navodeći incijale, saopštili da se ova prevara dogodila 26. septembra, kada je nepoznata osoba prišla Zdravkovićevoj i tražila 500 evra za pomoć bratu koji je imao saobraćajnu nezgodu.

Oštećena starica je danas za "Nezavisne" ispričala kako je sve počelo na Venecija mostu, kada je nju i njenog supruga zaustavilo vozilo. Vozač, koji se kasnije predstavio kao direktor firme "Soni", tražio je od njih da im pokažu banjalučke ulice.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni direktor firme »Soni« opljačkao Banjalučanku

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014

BANJALUKA - Banjalučka policija traga za muškarcem koji je u ovom gradu prevario i opljačkao staricu Vukosavu Zdravković (77) i od nje uzeo 750 evra...Iz banjalučke policije su, navodeći incijale, saopštili da se ova prevara dogodila 26. septembra, kada je nepoznata osoba prišla Zdravkovićevoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.