Bambi otvorio novi pogon, Vučić: Poštovati naše brendove

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bambi" otvorio novi pogon, Vučić: Poštovati naše brendove

Kompanija "Bambi" otvorila je danas novu "plazma" proizvodnu liniju u svojoj fabrici u Požarevcu, vrednu deset miliona evra, a otvaranju je prisustvovao premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio da treba da poštujemo sebe i svoje robne marke.

Vučić je rekao da je presrećan što tu radi 895 zaposlenih, što je promet prošle godine bio 88,5 miliona evra, što ima 10 miliona evra investicija ove godine i što će broj zaposlenih biti povećan.

- To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još veću snažniju i bolju proizvodnju, bolju "plazmu", ali i bogatiji Požrevac, Braničevski okrug i Srbiju - naveo je premijer.

Kako je rekao, u budućnosti moramo više da poštujemo sebe i svoje marke i da možemo da se pohvalimo onim što radi "Bambi", ali i drugi brendovi.

U tom smislu on je naveo primer Japana gde se vozi 95 odsto vozila domaće proizvodnje.

- Ovo je najkvalitetnija srpska konditorska proizvodnja, 25 000 tona izađe iz ove fabrike i treba da pokažemo poštovanje prema ovim radnicima - rekao je Vučić, koji je dodao da se tuđoj robi neće braniti dolazak, da sve ide na tržište, ali da treba da gledti kako da se razvije srpska roba i naš preduzetnički duh.

Generalni direktor kompanije "Moji brendovi" Andrej Jovanović je istakao da je od početka rada kompanije "Moji proizvodi" njen cilj bio širenje poslovanja i dalji razvoj kompanija "Bambi", "Imlek" i "Knjaz Miloš".

- Kroz ulaganja u proizvodne procese i primenu novih tehnologija želimo da nastavimo širenje i održimo lidersku poziciju na tržištu Srbije i regiona - izjavio je Jovanović.

On je dodao da je cilj kompanija da održe poverenje i lojalnost potrošača.

Generalni direktor kompanije "Bambi" Bojan Radun je podvukao da je zahvaljujući kontinuiranim investicijama, inovacijama i ispunjavanju najviših svetskih standarda kompanija "Bambi" danas jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i nesporni lider u konditorskoj industriji.

- Uz proširenje asortimana Bambi proizvoda, nova Plazma proizvodna linija, u koju je uloženo više od deset miliona evra, omogućiće značajno uvećanje proizvodnih kapaciteta - rekao je Radun.

On je dodao da je cilj te kompanije da "plazma", kao simbol svih generacija s tradicijom dugom skoro 50 godina, učvrsti lidersku poziciju na tržištima u regionu, kao i ostali proizvodi te kompanije.

- Pored nove proizvodne linije koja će nam to omogućiti, na to ukazuju i odlični poslovni rezultati u poslednja tri meseca - izjavio je Radun.

Posle obraćanja zvanicama predsednik Vlade Srbije i generalni direktor kompanije "Moji brendovi" i kompanije "Bambi" obišli su pogon fabrike u Požarevcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.