Bahato: Milanović helikopterom u Osijek

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jul.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahato: Milanović helikopterom u Osijek

ZAGREB - Policijskim helikopterom do Osijeka pa službenim automobilom do tamošnjeg HNK-a, tako je ukratko izgledao itinerer puta premijera Zorana Milanovića ovoga petka kako bi se u 17.20 sati pojavio u osječkom HNK na proslavi 25. obljetnice tvrtke Žito, zabilježio je Jutarnji list.

Iz Vlade ovu transportnu raznolikost objašnjavaju obavezama koje je premijer trebao stići obaviti.- Premijer koristi helikopter za prijevoz isključivo u situacijama kada zbog drugih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ne može drukčije stići na službeni događaj, poručili su iz Vlade Jutarnjem listu i podsjetili da 'odluku o načinu i sredstvu prijevoza štićenih osoba donose osobe ovlaštene za te poslove, pri čemu su podaci o trasama kretanja i načinu prijevoza povjerljivi iz sigurnosnih razloga.

Premda se premijer pred zgradu kazališta u Županijskoj ulici dovezao u službenom autu Vlade, u središte istočne Hrvatske doletio je policijskim helikopterom, koji je sletio u Sportsko-poslovnu zračnu luku Čepin, gdje ga je već čekao službeni auto koji je vozač dovezao iz Zagreba.

Nakon završetka svečanosti u HNK premijer je obišao veliko gradilište Žita u Čepinu, a potom ga je službeni automobil odvezao u čepinsku Zračnu luku, odakle se opet policijskim helikopterom opet vratio u Zagreb, a vozač se autom sam vratio u glavni grad.

Valja reći i da nije prvi put da premijer koristi ovakav način prijevoza prigodom odlazaka iz Zagreba u druge dijelove Hrvatske, a sličnim su se prijevoznim aranžmanima služili i u prethodnoj Vladi.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.