BG nudi kvadrate u centru, u novoj zgradi 600 EUR

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG nudi kvadrate u centru, u novoj zgradi 600 EUR

Beograd -- Skoro 1.500 kvadratnih metara poslovnog prostora u objektu na Terazijama 30-32 je na prodaju.

Naime, Grad Beograd raspisao je oglas za otuđenje kancelarija na četvrtom, petom i šestom spratu ove stare zgrade u srcu prestonice. Istovremeno, gradska uprava obelodanila je da traži kupce i za 28 lokala u naselju Stepa Stepanović, na Voždovcu.

Zainteresovani će za poslovni prostor na ekskluzivnoj lokaciji morati da izdvoje najmanje 1.468.964 evra, kolika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je početna cena kvadrata na Terazijama, pišu Večernje novosti.

Prodaja će se, kao što je uvek slučaj kada je gradska imovina u pitanju, obaviti putem javnog nadmetanja i to 5. jula. Prostor je moguće razgledati svakog radnog dana, od 19. do 30. juna, a samo depozit za kupovinu iznosi skoro 150.000 evra.

Dok se čeka potencijalni kupac za luksuzne kancelarije u najužem centru Beograda, grad je raspisao još jedan javni konkurs putem koga prodaje svoju imovinu. Reč je o 28 poslovnih prostora u jednom od najnovijih prestoničkih naselja.

Jedan deo poslovnog prostora u novoizgrađenim zgradama u Stepi Stepanoviću pripao je gradskoj upravi, koja je pre dva dana obelodanila oglas za njihovu prodaju. Reč o lokalima od 30 do više od 80 kvadratnih metara, a početna cena je od 600 do 1.300 evra po kvadratu.

Javno nadmetanje će se obaviti 14. jula, a zainteresovani do tada mogu da obiđu naselje i pogledaju ponuđene lokale.

Osim lokala i kancelarija, grad ovih dana prodaje i stambeni prostor u svom vlasništvu. Tako je objavljen poziv za učešće u javnom nadmetanju za potencijalne kupce stana od 409 kvadratnih metara, kao i dve pomoćne zgrade od 108 kvadrata na istoj parceli, u Ulici Andre Nikolića na Senjaku. Početna cena ovih nepokretnosti je 3.060.822,36 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.