BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO

Beograd -- Kompanija Beograd na vodi saopštila je da će enterijer hotel Sent Ridžis, koji će se nalaziti u okviru Beograda na vodi, biti inspirisan domaćom umetnošću.

Taj hotel nalaziće se u Kuli Beograd, čija će izgradnja biti završena 2020. godine. Kula će, kako se navodi, predstavljati spoj savremenog dizajna i elemenata domaće tradicije.

Po završetku izgradnje Kule Beograd, srpska prestonica će dobiti napokon i jedinstven vidikovac, sa koga će se pružati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogled na Savu, njene mostove, kao i na Kalemegdan, ušće Save u Dunav i impresivnu panoramu prestonice, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, bogato kulturno nasleđe našeg naroda biće višestruko ukorenjeno u Kulu Beograd i oslikano na različitim nivoima.

U hotelu Sent Ridžis biće oslikan i mural.

Kamen temeljac za Kulu Beograd položen je pre nešto više od godinu.

Detaljnije o tom objektu možete čitati u posebnoj vesti.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.