BG-Bar: Jedan voz kasnio 4h, drugi ostao bez kola

Izvor: B92, 28.Jul.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG-Bar: Jedan voz kasnio 4h, drugi ostao bez kola

Beograd -- Dnevni voz iz Beogada za Bar kasnio je skoro četiri sata zbog nestanka napona u Crnoj Gori na delu pruge od stanice Mojkovac do stanice Bijelo Polje.

Reč je o vozu koji je u sredu pošao u 9.10 sati, a sanacija kvara je bila u nadležnosti Železničke infrastrukture Crne Gore, saopštilo je železničko preduzeće Srbija voz.

Takođe, istog dana iz međunarodnog večernjeg voza koji je iz Beograda za Bar pošao u 20.10 sati u stanici Valjevo su isključena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedna putničkih kola u 22:29 časova.

Do isključenja kola došlo je zbog zagrejanog ležišta točka, zbog čega je voz u polasku iz stanice Valjevo kasnio 45 minuta i 30 putnika je raspoređeno u druga kola koja su saobraćala u sastavu tog voza.

Putnici koji su ušli u usputnim stanicama, a koji su imali rezervacije sedišta za kola koja su isključena, takođe je raspoređen u druga kola, čime su putnici imali svoja mesta i preveženi su do željene destinacije.

Srbija voz navodi da su ta kola isključena iz bezbednosnih razloga i zahvaljuje se putnicima na razumevanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.