Atraktivne ponude podstakle prodaju auta

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivne ponude podstakle prodaju auta

Registracija novih automobila u Velikoj Britaniji povećana je u avgustu gotovo za 10 procenata u odnosu na isti mesec lani.

Kupci su iskoristili atraktivne finansijske uslove prodaje, saopštilo je britansko Udruženje proizvođača i prodavaca motornih vozila (SMMT).

Kako se navodi u saopštenju SMMT-a, koje prenosi Rojters, registracija novih vozila je porasla u avgustu za 9,6 procenata, na 79.060 jedinica.

"Snažnim avgustovskim podacima su ponovo doprinele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << atraktivne finansijske ponude i raznovrsna lepeza tehnološki naprednih modela", rekao je generalni direktor SMMTA-a, Majk Hjuz.

Britainski kupci koji vode računa o svojim finansijskim mogućnostima, kako je dodao, koriste prednosti utvrđenih niskih mesečnih rata koje im pružaju sigurnost i isplativost.

Iz SMMT-a su ranije saopštili da očekuju da će prodaja novih automobila za celu tekuću godinu biti veća za gotovo 4,0 odsto u odnosu na 2014. Za osam meseci ove godine prodaja je povećana za 6,7 procenata, navodi Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.