Antić: Knez petrol bez licence privremeno

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Knez petrol bez licence privremeno

Država je rešila da stane na put nelegalnom prometu nafte i naftnih derivata i u skladu s tim opredeljenjem neće se libiti da oduzme licence ni najvećim kompanijama ako se ne pridržavaju zakonom propisanih rešenja, tvrdi za „Blic“ Aleksandar Antić, ministar energetike.

Srđan Knežević, vlasnik "Knez petrola"

- Iz tih aktivnosti nije izuzet niko pa ni kompanija „Knez petrol“, kojoj je Agencija za energetiku privremeno oduzela licencu. Oni su se na to rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žalili i žalba se razmatra. Dakle, procedura tog predmeta je u toku i ja ne bih prejudicirao krajnje rešenje - kaže Antić za „Blic“.

Na našu konstataciju da iz kompanije „Knez petrol“ tvrde da njima licenca nije privremeno oduzeta i da se nisu žalili Ministarstvu rudarstva i energetike, ministar kaže:

- Žalbeni postupak je u toku. Službe ministarstva razmatraju predmet i on će biti rešen u predviđenom roku. Ne želim da komentarišem šta drugi pričaju, već samo ono što je u mojoj nadležnosti.

Agencija za energetiku je u suzbijanju nelegalnog prometa nafte i naftnih derivata do sada trajno oduzela 186 licenci za obavljanje trgovine naftom, derivatima, biogorivima i prirodnim gasom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.