Anastasija opčinila publiku u Kombank areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija opčinila publiku u Kombank areni

Poznata američka pevačica Anastasija (Anastacia) sinoć je održala koncert u Kombank areni u okviru svoje turneje "Resurrection" , a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku.

Anastasija je koncert počela jednom od najpoznatijih pesama u svojoj karijeri "Left Outside Alone", a zatim su se nizale dobro poznate numere: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream","Paid My Dues" i "Sick And Tired".

"Ova pesma mi mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znači i zamolila bih vas da pevate sa mnom refren pošto se uvek rasplačem kada je pevam", rekla je Anastasija pre izvođenja numere "Heavy On My Heart" .

U toku koncerta pevačica je odgovarala na pitanja publike koja su bila u kutijici na sceni, neke od fanova je izvodila na binu da se slikaju sa njom i potpisivala je autograme tokom celog koncerta.

Među pesmama koje su bile svirane našle su se i obrade grupa AC/DC "Back in Black", Guns N' Roses "Sweet Child O' Mine" i Foo Fighters "Best Of You".

Sa novog šestog albuma "Resurrection" publika je mogla da čuje "Stupid Little Things" i "Defeated" za koju je rekla da je posvećena njenoj borbi sa rakom.

"Jako sam uzbuđena i počastvovana što nastupam u Srbiji. Hvala vam što ste došli na koncert", rekla je pevačica.

Kraj je obeležila gromoglasna ovacija kada je počeo najveći hit Anastasijne karijere "I'm Outta Love" kojim se završio koncert.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija: Jako sam uzbuđena što nastupam u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2015

BEOGRAD - Poznata američka pjevačica Anastasija (Anastacia) sinoć je održala koncert u "Kombank areni" u okviru svoje turneje "Resurrection" , a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku...Anastasija je koncert počela jednom od najpoznatijih pjesama u svojoj karijeri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.