Adria media grupa otkupila prava WAZ-a u Srbiji

Izvor: Akter, 07.Okt.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adria media grupa otkupila prava WAZ-a u Srbiji

Kompanija Adria media grupa kupila je sva prava i potraživanja od nemačke kompanije Funken Medien Grupper, pravnog sledbenika kompanije WAZ, koje je ta kompanija imala u Srbiji, saznaje danas Beta

Reč je o pravima i potraživanjima koje je nemačka kompanija imala prema kompanijama Politika novine i magazini, Politika štamparija, Politika A.D, zatim Dnevnik Vojvodina Pres, kao i prema NID Novosti.

Adria media grupa izdaje dnevni list Kurir, 41 štampano izdanje magazina i nedeljnika, 24 digitalna izdanja i ima 720 zaposlenih u regionu. Posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Adria media grupa otkupila prava WAZ-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2015

Kompanija Adria media grupa kupila je sva prava i potraživanja od nemačke kompanije Funken Medien Grupper, pravnog sledbenika kompanije WAZ, koje je ta kompanija imala u Srbiji, saznaje danas Beta...Reč je o pravima i potraživanjima koje je nemačka kompanija imala prema kompanijama Politika novine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.