4.000 evra kvadrat u centru Zagreba

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Apr.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4.000 evra kvadrat u centru Zagreba

ZAGREB - Jedna od retkih novogradnji u centru Zagreba, uskoro će biti završena, a potražnja za stanovima je velika, uprkos ceni od 4.000 evra po metru kvadratnom.

U novoj poslovno-stambenoj zgradi u ponudi su stanovi od 46 do 152 kvadratnih metara, koji su rezervisani i pre završetka radova.

Zgrada se nalazi na donedavno neizgrađenom zemljištu između zgrada blokova u centru grada, što je prava retkost. Nakon brojnih projekata i studija rađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << proteklih decenija, ali nikada realizovanih, izabran je projekat za izgradnju nove zgrade u centru grada.

Zgrada ima 13 stanova u četiri etaže i potkrovlju, dva lokala u prizemlju, i garažu u podrumu. U ponudi su dvosobni, trosobni, četverosobni i šesterosobni stanovi.

Preduzetnik je do sada primao samo rezervacije, a od sredine maja počinje prodaja. Većina stanova je već rezervirana, ali rezervacije se i dalje primaju jer prema iskustvu, velik broj rezeviranih stanova na kraju se ipak ne proda. Prvi stanari u novu će zgradu ući u junu ili julu ove godine.

U prizemlju je uređen visoki prolaz jer je u dubini ulice svojevrsna mala dodatna ulica u kojoj su smeštene kuće.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.