Podrška Svetske banke u sprovođenju reformi

Izvor: RTS, 02.Sep.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Svetske banke u sprovođenju reformi

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa regionalnom direktorkom Svetske banke za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin, koja je uputila pohvale SB za pomoć u suštinskim i strukturnim reformama i naglasila da ova institucija pruža svesrdnu podršku Vladi Srbije u sporovođenju tih mera.
Među ključnim temama današnjeg sastanka bile su i strukturne reforme u javnim preduzećima, prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Elektroprivredi Srbije", "Srbijagasu" i "Železnicama Srbije", kao i pomoć Svetske banke u realizaciji procesa privatizacije za 17 preduzeća u restrukturiranju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Posebna tema bile su aktivnosti koje srpska Vlada mora da sprovede u cilju poboljšanja pozicije Srbije na listi Svetske banke po pitanju poslovnog ambijenta, prenosi Fonet.
Na kraju susreta, Vučić je rekao da očekuje veliki napredak nakon zajedničkog rada sa Svetskom bankom.
 
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SB zadovoljna, svesrdna podrška Srbiji

Izvor: B92, 02.Sep.2015

Direktorka Svetske banke za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin uputila je pohvale Svetske banke Vladi Srbije za pomoć u suštinskim i strukturnim reformama...Ona je naglasila da ova institucija pruža svesrdnu podršku Vladi Srbije u sporovođenju tih mera...Među ključnim temama sastanka bile su i...

Nastavak na B92...

Svetska banka podržava reforme u Srbiji

Izvor: Studio B, 02.Sep.2015

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je sa regionalnom direktorkom Svetske banke za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin koja je premijeru uputila pohvale Svetske banke za pomoć u suštinskim i strukturnim reformama...Među ključnim temama sastanka bile su i strukturne reforme u javnim preduzećima,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.