Nije se stideo: Ukrao 613.000 dinara struje

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se stideo: Ukrao 613.000 dinara struje

Protiv vlasnika bujanovačkog preduzeća “Agimi kompani” A.A. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je krađom struje oštetio EPS za oko 613.000 dinara.
Policija je obavila pretres firme “Agimi kompani” po nalogu Osnovnog suda u Bujanovcu, dok je iznos duga za struju za koji se tereti A.A. utvrđen uz pomoć stručnnjaka Elektrodistribucije u Bujanovcu.
Protiv A.A. biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.
Izvor: B92
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ukrao struju od 613.000 dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2014

Protiv vlasnika bujanovačkog preduzeća "Agimi kompani" A.A. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je krađom struje oštetio EPS za oko 613.000 dinara...Policija je obavila pretres firme "Agimi kompani" po nalogu Osnovnog suda u Bujanovcu, dok je iznos duga za struju za koji se tereti A.A....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.