Izvor: Beta OMS, 19.Dec.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema diskriminacije domaćih proizvođača

Tender za nabavku IT i merne infrastrukture, uređaja i integracija odobrio EBRD (Beograd, 19. decembar 2014. godine)„Elektroprivreda Srbije“ stoji iza stava da domaći proizvođači brojila nisu onemogućeni da učestvuju na tenderu za nabavku IT i merne infrastrukture, uređaja i integracija, a koji samo jednim delom uključuje i nabavku električnih pametnih brojila. Naprotiv, EPS smatra da domaći proizvođači brojila mogu da zadovolje tehničke uslove za isporuku električnih pametnih brojila koji su deo tenderske dokumentacije.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPS: Nema diskriminacije domaćih proizvodača brojila

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Dec.2014

BEOGRAD - EPS smatra da domaći proizvodači brojila mogu da zadovolje tehničke uslove za isporuku električnih pametnih brojila koji su deo tenderske dokumentacije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.